sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Härö I eli mistä kaikki sai alkunsa

Kaiken pahan alku ja juuri ja kohtu on sarjakuvablogit.com, jonka yours truly koki vallan riittämättömäksi paikaksi levittää paatoksen, 666, sanomaa internetin syntisessä luolastossa.

Jos etsit tyylivihjeitä, tutoriaaleja, opetusvideoita, reseptejä, zeniläistä mielenhallintaa, viisautta, askarteluvinkkejä, raskaustunnelmointia, vegaaniopasta, eettistä harmoniaa, hyvää musiikkia, huonoa musiikkia, maahanmuuttokritiikkiä, herran sanaa, roolipelejä, valoa ja keveyttä elämääsi, pätevää sisältöä, lämmintä käpälää, empatiaa,  kahvia ja pullaa tai oikeastaan ihan mitä tahansa muuta, kuin edellä mainittuja, on varmaan parasta, että klikkaat varmuuden vuoksi parikin kertaa nuolta, joka johtaa, herran tähden, pois täältä, edellisille sivustoille. Turvaan. Huhhuh.

Tämä ei ole laihdutusblogi. Tämä ei ole mielipideblogi. Tämä ei ole vaateblogi, ei meikkiblogi, ei askartelupaskartelublogi eikä ees, pyhä isä paratkoon, minkään valtakunnan aihepiiriä esittelevä blogi.

Nyt kun on käyty varsin puuhakkaasti läpi kaikki, mitä tää blogi ei ole, voisin yrittää johtaa lukijoita harhaan kertomalla, mikä tän pointti on.

No,

lähinnä aion sylkäistä tänne satunnaisia mielentuotoksiani tekstin muodossa. Miksi? No koska voin! Ka, riemun määrää internetin saloissa, kun jokainen voi anonyymisti tahi tekaistuin henkilöllisyyksin syytää syövereistään aivan mitä tahansa. Mieleni soljuvasta ulostemassasta ken selvän saa, hän itseään selkään taputtakoon. Purkaessani elämän havaintoja minusta (minä en havaitse elämää, toisinpäin) pyrin myös satunnaisesti viihdyttämään sitä, joka päättää ensimmäiset tekstirivit tavailtuaan olla raivokkaasti backspacettamatta takaisin sinne mistä tulikin.

Lienee viisainta lopettaa, ennenkuin lähtee ihan kokonaan käsistä tämä.





Mit vit suljin juuri kaikki ikkunat ja taustakuvaksi vaihtunut oli eräänkin keppostelijan mielestä ilmeisen eroottinen T. Jutila.


Katsokaa sitä. Jumala on laskeutunut keskellemme ja olemuksensa pyhyydellä siunannut blogaajaurani alkumetrit.


Katsokaa nyt sitä.




Katsokaa.










(kuva Jarno Juuti/Iltalehti)

2 kommenttia: