tiistai 17. toukokuuta 2011

Esittelyjen aika ei ole ohi

Julistin taannoin pyhää vihaa internetin herkkään anaaliin penetroitunutta, itsensä-ja-kotinsa-ja-meikkinsä-ja-hiustensa-ja-omien-naamakuvainsa-esittely-blogaamisten kylmää fistfuckia kohtaan. Vähänpä siinä vaiheessa tiesin, sillä olinhan pyörtävä periaatteeni. Elämän hauskain käänteiden seuraamiseen ja raportointiin keskittyäkseni on kohteliaisuuden ja attentionwhoreamisen nimissä käytävä läpi jonkinlainen "Hei kaikki sporttiset alaikäiset karvattomat miehet jotka pitävät pitkistä kävelyistä elokuisella rannalla, Turun murteesta ja kynttiläviini-illallisista"-esittely.

Harmillista, ettei mun suorastaan tangokuninkaallinen karisma riitä videoesittelyn tekemiseen.

 Heippa! Sporttiset ukot jne jne.

Allekirjoittaneen seksiä tihkuva promokuvamateriaali viestii kuvauskohteen huolellisesta ja siististä habituksesta. Kuvassa hän jäystää omaa vaatetustaan, nälissänsä lie.

Kuvassa esiintyvä henkilö on parhaillaan nauttinut yliannostuksen m.netin turhuuspalstaa ja erinäisiä virvokkeita. Itsestään mielellään kolmannessa persoonassa puhuva tahi kirjoittava sankarimme näyttää erehdyttävän runsain mitoin rehupersehipiltä ja toki luomumpaa ja e-koodittomampaa elintarviketta eineenmetsästysretkillään halajaakin. Saarnaus (blogin nimestä huolimatta) ei kuitenkaan tapoihinsa kuulu ja siksi yrittääkin hän vaikuttaa ainoastaan omaan hiilijalanjälkeensä. Tarpeeksi työmaan perkelettä siinäkin. Blogi saattaa tulevaisuudessa sivuta pohdintoja aihepiiriin liittyen.

Perseensä on kyseinen sankari ehtinyt levähdyttää ympäri Suomen maata. Perseen koosta se ei tosin ole kiinni vaan asuinpaikkain muutoksista. Nähtynä on Pirkanmaata ja Hämettä, nyt on testivuorossa ihan vallan syvä eteläinen Suomi.

Elämäniloa ystävällemme tuotta sosiaalisen elämän lisäksi kaikenlainen taidetta sivuava. Myös se, mitä ei Perussuomalaisten vaaliohjelmassa määritelty taiteeksi. Musiikin ja valokuvataiteen tuottamisen jättää sankarimme tosin mielellään ihan muiden tehtäväksi ja nöyrtyy olemaan itse yleisönä.

Disauttaa rankasti asioiden liian vakavasti ottamista, välinpitämättömyyttä ja ilkeitä ihmisiä yhyy. Ei ymmärrä helsinkiläisten kiirettä, koska täällä kulkee bussit ja junat ja metrot ja sporat ja taksit ja pyörät ja autot ja jalat ja hevoset keskimäärin paremmin kuin missään muualla Suomessa terv. nimim. kokemusta_on_runsain_mitoin_90 Ei ole koskaan eläessään, kuuna kullanvalkeana keilannut, mutta haluaisi kokeilla.

Huhhuh. Luontevaa, kuten omasta itsestä puhuminen aina. Toistaiseksi tämä tullee olemaan ainoa itsestäni julkaisema kuva tässä blogissa.






Huijasin




















"mikko_mallikas.JPG"

4 kommenttia: